Elmoped

Viarelli Enzero

Färger: Vit

45km/h electric

Euro 4 klass 1 moped

Byggd på vår storsäljare ENZO lanserar vi vår helt nya elektriska variant, ENZERO. Under ska­let döljer sig ett kraftigt 20 Ah batteri, dimen­sionerat för att ta dig upp till 6 mil per laddning. Sittställningen och de yttre dimensionerna ger dig en komfortabelt kompakt modell med alla de funktioner som hör till en populär modell, vare sig det handlar om pendling eller ren nö­jeskörning. ENZERO är en liten smidig scooter med extra låg sitthöjd. ENZERO är ett bra val för dig som vill pendla billigt och miljövänligt. Instrumentpanelen är lättläst med all informa­tion du behöver och under den låsbara sadeln får du plats med det nödvändigaste som t.ex. lås, träningsväska eller en mindre hjälm.

Pris 15 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Monztro

Färger: Vit eller matt svart

45km/h electric

Euro 4 klass 1 moped

Monztro är vår främsta premiumscooter sedan tidigare och kommer nu i en helt ny elektrisk variant, fullt kapabel att ge bensinscooters en tuff match. Med eldrift får du en mycket hög prestanda, en aggressivare design och mycket körglädje. Att vara miljövänlig, smart och kostnadseffektiv behöver inte betyda att man är tråkig. Vår helt nya Monztro Electric är ju allt annat än tråkig. Allt finns i överflöd, design, prestanda, väghållning och sportighet! Allt förpackat i en modern dress där de djärva linjerna indikerar hastighet och fart, där valet av komponenter garanterar spän­ning och samtidigt säkerhet.

Den komfortabla sadeln, de generösa förvaringsutrymmena och den stadiga väghållningen gör färden till ett nöje. Monztro Electric är försedd med ett kraftigt lead acid batteri på 20 Ah vilket tar dig upp till 60 km per laddning. Monztro Electric är en prestandam­askin av klass, en vägmaskin av rang som ger bensinvarianterna en match och är en lämplig scooter för den som gillar fart, prestanda och kurvor…

Pris 20 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Super motard Litium

Färger: Vit eller svart

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

Digital instrument
keyless 
3kw motor
avtagbart batteri

Pris 38 900 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Vincero Vit

Färger: Vit/Brun

45km/h electric lead acid

Euro 4 klass 1 moped

Är miljövänlighet, ekonomi och stil något du söker efter i valet av Scooter? Isåfall är vår helt nya Vincero Electric Lead Acid det perfekta valet för dig. Vincero Electric Lead Acid har utrustats med batterier försedda med beprövad teknologi för att nå en god totalekonomi. Lead Acid batterierna fungerar perfekt ihop med den kraftiga 3000 W motorn och du har tillgång till effekt nog att piska de flesta bensindrivna scooters både i acceleration och i ren kraft. Innanför skalet har du en högteknologisk kvalitetsmaskin med hög funktionalitet, helt enkelt en elscooter för de med höga krav på god totalekonomi och kvalitet… Den komfortabla sadeln, de generösa förvaringsutrymmena, det låga servicebehovet och den stadiga väghållningen glädjer dig som ägare och de klassiskt eleganta formerna förför och hänför även den mest inbitne scooteren­tusiasten.

Pris 20 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Vincero Vit Litium

Färger: Vit

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

3 kW
BOSCH-motor
räckvidd elmoped motor

Räckvidd:
Upp till 60 km
fälg elmoped motor


12″
Alu-fälg
service elmoped motor


100+
Serviceverkstäder
portabelt batteri elmoped motor

Portabelt
batteri

Pris 30 990 Kr inkl. moms