Elmoped

Viarelli Enzero

Färger: Vit

45km/h electric

Euro 4 klass 1 moped

Byggd på vår storsäljare ENZO lanserar vi vår helt nya elektriska variant, ENZERO. Under ska­let döljer sig ett kraftigt 20 Ah batteri, dimen­sionerat för att ta dig upp till 6 mil per laddning. Sittställningen och de yttre dimensionerna ger dig en komfortabelt kompakt modell med alla de funktioner som hör till en populär modell, vare sig det handlar om pendling eller ren nö­jeskörning. ENZERO är en liten smidig scooter med extra låg sitthöjd. ENZERO är ett bra val för dig som vill pendla billigt och miljövänligt. Instrumentpanelen är lättläst med all informa­tion du behöver och under den låsbara sadeln får du plats med det nödvändigaste som t.ex. lås, träningsväska eller en mindre hjälm.

Pris 17 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Monztro

Färger: Vit eller matt svart

45km/h electric

Euro 4 klass 1 moped

Monztro är vår främsta premiumscooter sedan tidigare och kommer nu i en helt ny elektrisk variant, fullt kapabel att ge bensinscooters en tuff match. Med eldrift får du en mycket hög prestanda, en aggressivare design och mycket körglädje. Att vara miljövänlig, smart och kostnadseffektiv behöver inte betyda att man är tråkig. Vår helt nya Monztro Electric är ju allt annat än tråkig. Allt finns i överflöd, design, prestanda, väghållning och sportighet! Allt förpackat i en modern dress där de djärva linjerna indikerar hastighet och fart, där valet av komponenter garanterar spän­ning och samtidigt säkerhet.

Den komfortabla sadeln, de generösa förvaringsutrymmena och den stadiga väghållningen gör färden till ett nöje. Monztro Electric är försedd med ett kraftigt lead acid batteri på 20 Ah vilket tar dig upp till 60 km per laddning. Monztro Electric är en prestandam­askin av klass, en vägmaskin av rang som ger bensinvarianterna en match och är en lämplig scooter för den som gillar fart, prestanda och kurvor…

Pris 28 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Elmotard Viarelli Supermotard Klass 1 Euro5

Färger: Vit eller svart

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

Denna råcoola Supermotard från Viarelli spräcker gränserna för vad som går att göra elektriskt. En El-Supermotard med en kraftfull motor på hela 3000W ger dig en tyst körglädje genom stock och sten. Toppfarten på 45km/h når du lätt och de kraftulla skivbromsarna bromsar med enkelhet ner dig till 0 lika snabbt som du ökade. Den justerbara fjädringen både fram & bak ger dig även en en behaglig färd, var du än beslutar dig för att köra.

LED-belysningen runtom och en framlampa med ”Angel Eyes” gör att inte ens natten sätter hinder för dig.

Det urtagbara litium-batteriet tas med lätthet in för laddning. Viarelli Supermotard är dessutom utrustad med det innovativa ”Keyless-Go-Systemet” för en extra lyx där du redan på håll kan låsa upp och förbereda din el-motard för att köra. Sätt dig på den bekväma sadeln och lägg ett enkelt tryck på den upplysta knappen och bege dig sedan ut på din färd!

Helt enkelt mycket lyx för en liten peng!

Elmoped

Viarelli Vincero Vit

Färger: Vit

45km/h electric lead acid

Euro 4 klass 1 moped

Är miljövänlighet, ekonomi och stil något du söker efter i valet av Scooter? Isåfall är vår helt nya Vincero Electric Lead Acid det perfekta valet för dig. Vincero Electric Lead Acid har utrustats med batterier försedda med beprövad teknologi för att nå en god totalekonomi. Lead Acid batterierna fungerar perfekt ihop med den kraftiga 3000 W motorn och du har tillgång till effekt nog att piska de flesta bensindrivna scooters både i acceleration och i ren kraft. Innanför skalet har du en högteknologisk kvalitetsmaskin med hög funktionalitet, helt enkelt en elscooter för de med höga krav på god totalekonomi och kvalitet… Den komfortabla sadeln, de generösa förvaringsutrymmena, det låga servicebehovet och den stadiga väghållningen glädjer dig som ägare och de klassiskt eleganta formerna förför och hänför även den mest inbitne scooteren­tusiasten.

Pris 17 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Vincero Litium

Färger: Vit/Svart

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

3 kW
BOSCH-motor
räckvidd elmoped motor

Räckvidd:
Upp till 60 km
fälg elmoped motor


12″
Alu-fälg
service elmoped motor


100+
Serviceverkstäder
portabelt batteri elmoped motor

Portabelt
batteri

Pris 30 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Viarelli Piccolo Litium

Färger: Mattsvart

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

Pris 19 990 Kr inkl. moms

Elmoped

Elektrisk Flakmoped MGB Delivery Framhjulsdriven

Färger: Svart

45km/h Electric litium

Euro 4 klass 1 moped

Pris 59 990 Kr inkl. moms

Denna elektriska flakmoped är utformad för det nordiska klimatet och finns nu även med framhjulsdrift!

Med 2 * 1,5 kW motor i framhjulen tar du dig fram där andra flakmopeder får se sig besegrade. Motorn reagerar snabbt och med motorn precis under lasten så får du bra tryck även med full last på flaket.
Du når upp till 50km på en laddning och denna elektriska flakmoped når 80% laddning på bara 2 timmar. Vilket gör att du snabbt är ute och far igen.

Med en eldriven flakmoped får du en mångsidig moped som passar såväl i storstaden som en lite hippare moppe och ett bra alternativ till bil, ute på landet för det dagliga arbetet eller på industrin och i kulvertarna.
Maxlasten på hela 150kg på flaket gör denna flakmoped till en stark kollega eller ny kompis som hjälper dig när storhandlingen från mataffär eller bygghandeln ska göras!
Teknisk Specifikation
Manual
Garantier

Elmoped

Elmoped Viarelli Potenza

Pris 27 990 Kr inkl. moms

Yttre mått (l*b*h): 1850*675*1140
Hjulbas: 1370mm
Markfrigång:
Fordonsvikt: 104kg
Batterivikt: 10kg
Batterityp: Avtagbart litiumbatteri
Batterikapacitet: 60V 20Ah
Lastkapacitet: 150kg
Högsta hastighet: 45km/h
Motormodell: Integrerad planetmotor
Motortyp: Bosch Borstlös
Effekt: 3.0kw
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Laddtid: 5-6h
Laddcykler ca: 700
Körsträcka: Ca 50km
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2,2 bar
Sitthöjd:
Fälg: 12″

Elmoped

Elmoped Viarelli Palermo

Pris 22 990 Kr inkl. moms

45km/h Electric litium

Yttre mått (längd, bredd, höjd)mm: 1710*575*1060
Hjulbas: 1300
Markfrigång: x
Fordonsvikt: 85kg
Batterivikt: 12kg
Batterityp: Portabelt litiumbatteri
Batterikapacitet: 48V 30Ah
Lastkapacitet: 150kg
Högsta hastighet: 45km/h
Motormodell: Integrerad planetmotor
Motortyp: Bosch Borstlös
Effekt: 2.0kw
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Laddtid: 5-6h
Laddcykler ca: 700
Körsträcka: ca 40 – 50km
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2,5 bar
Sitthöjd: x
Fälg: 10″